Renovaties

Algemeen

Heb je een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Of Is het na al die jaren tijd geworden om je woning grondig onder handen te nemen? Wij renoveren je huis van boven tot onder in nauw overleg. Daarbij pikken we voortdurend in op je wensen en feedback.

Badkamer of keuken

Droom je van een nieuwe keuken of badkamer? Met Poly Projects kan die droom werkelijkheid worden. Wij realiseren je project tegen een vaste prijs en een vaste deadline.

Uitbreidingen

Wil je graag een grotere woonkamer nu er kindjes op komst zijn? Heb je meer ruimte nodig in de keuken om je culinair uit te leven? Wat de reden ook is, we komen graag eens horen wat jouw plannen zijn.

Dakwerken

 • Dakbedekking

  De dakbedekking, een fundamenteel onderdeel van je woning. Het is dan ook uitermate belangrijk hier de nodige aandacht aan te besteden. Een slecht dak kan betekenen : vochtigheid, warmteverlies, winderig. Niet bevorderlijk voor onze energieproblemen van vandaag.

 • Dakpan

  Het bijzonder uitgebreide en gevarieerde gamma kleidakpannen van Koramic omvat 20 modellen. Allen verschillend naar vorm en grootte. Naar vorm kan het gamma ingedeeld worden in 7 types :
  Pan met zachte golving en sluitingen - Vlakke pan met sluitingen - Holle pan - Tegel pan - Pan met ribben en slutingen - Holle pan met sluitingen - Romaanse pan met sluitingen.

 • PLATTE DAKEN

  Het totaal gamma RESITRIX producten kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. De meest voor de hand liggende is dakafdichting: RESITRIX, top in dakafdichting. RESITRIX biedt een totaalgamma EPDM afdichtingssystemen voor platte daken, van topkwaliteit: dé nummer 1 in België. Voor zichtbare daken, waarbij kleur belangrijk is, wordt RESITRIX met SIKAGARD gekleurd. De meeste RALkleuren zijn toepasbaar. (in samenwerking met Sika). Alulon MF Coating is een extra beschermlaag die ervoor zorgt dat uw plat dak voldoet aan Brandklasse A1.

Isolatie

Algemeen

Dakisolatie is zeker één van de belangrijkste elementen bij isolatie. Immers, doorheen een niet geïsoleerd dak kan tot 2 maal meer warmte verloren gaan dan niet geïsoleerde buitenmuren. Hou vooral rekening met het type dak. Wij maken een onderscheid tussen een hellend dak en een plat dak.

Hellend dak

Bij een hellend dak isoleer je best aan de binnenzijde, zeker bij nieuwbouw. Bij een bestaand gebouw is dit afhankelijk van de bestaande structuur. Een vrijblijvend bezoek zal uitsluitsel geven omtrent de isolatie-mogelijkheden (binnen of buitenkant).

Plat dak

Ook een plat dak dient goed geïsoleerd te worden. Beide mogelijkheden (binnen- of buitenkant) zijn hier eveneens mogelijk. Bij een bestaand plat dak zal buitenisolatie meest voor de hand liggend zijn.

Sanitair & Verwarming

Kraanwerk

Voor alles moet het kraanwerk van een onberispelijke technische kwaliteit zijn. Maar ook het esthetisch aspect heeft aan belang gewonnen, er wordt bij de keuze van de kranen rekening gehouden met de stijl van de badkamer.

Meubels

De keuze van de stijl, de materies, de indeling, de opbergsystemen, de combineerbare details: een heel programma dat u zelf samenstelt!

Baden

Ovaal, rond, zes- of rechthoekig... Het bad neemt in alle afmetingen alle vormen aan. U bent moe of onder stress? Een bad, uitgerust met balneo helpt u er zo weer bovenop. Plaatsgebrek? Geen nood, het bad tovert zich om in een stortbad.

Douches

De douche is thans een volwaardig lid van de moderne badkamer en heeft steeds meer succes. Zij heeft zowel een versterkend als relaxerend effect en biedt ontegensprekelijk het voordeel dat ze het waterverbruik beperkt.

ZONNE ENERGIE

Tips

Investeren in energiebesparing blijft de grootste noodzaak. Vooraleer u zo'n installatie overweegt, gaat u dus best na of bijvoorbeeld uw woning goed geïsoleerd is. Driekwart van uw energie stookt u immers op voor een aangename kamertemperatuur. Daken, muren en ramen zijn vaak de grootste spelbrekers.
Verzeker u ervan dat uw dak voldoende zon opvangt. Schaduw van (toekomstige) gebouwen, (groeiende) bomen en schoorstenen verminderen de opbrengst van fotovoltaïsche panelen.
Geef uw panelen een goede plaats. Voor een ideale opbrengst moeten de panelen tussen zuidoost en zuidwest gericht ziin, onder een hoek van 15 tot 50°.